• With close contact with more than 20,000 suppliers in Yiwu market, we have 5 own factories.
  • We serve more than 150 customers in 20 countries.
  • he company has a professional team with more than 3,000 square meters of warehouse.
  • CHOOSE

    PILIHAN

    Kami ngagaduhan supplier jangka panjang sareng stabil rébuan pabrik sareng puluhan rébu toko pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu sareng kualitas barang dipilih anjeun.
  • RECEIVE

    RECEIVE

    Kalayan leuwih ti 10 taun dina bisnis, kami parantos ngembangkeun hubungan anu caket sareng suppliers anu pangsaéna di china .Wé tiasa nawiskeun harga harga paling saing di pasar, kalayan kualitas pangsaéna.
  • DIRECT MARKETING

    KARAKKAH PENTAS

    Kami bakal nyayogikeun anjeun jasa khusus, hiji-on-hiji ekslusif anu cocog sareng kabutuhan anjeun sareng milari produk anu nyayogikeun sarat anjeun sareng efektif biaya.
  • EXCLUSIVITY

    EXCLUSIVITY

    Upami anjeun milarian agén profésional pikeun ngalaksanakeun usaha énggal anjeun sareng nyiptakeun rohangan kamekaran anu anyar sareng dinamis pikeun merek anjeun, kami bakal ngaropea solusi anu paling cocog sareng anjeun.

Kami Serivce

Urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anu disangka, anjeun moal pernah kuciwa kana pilihan anjeun
SAHAJA
  • Before you come to Yiwu
  • When you arrived Yiwu,start your purchasing
  • After you Complete Yiwu purchasing
  • When you are notin China. We can be your reliant business assistant
zxc

News Center

  • Ngaluarkeun Jobber Laporan Luar Béntangan ...

    20/05/20
    TORONTO- (Bisnis WIRE) –Jobber, panyadia utama parangkat lunak manajemén jasa asal, ngumumkeun hasil tina laporan pangahirna anu ditumpukeun kana dampak ékonomi COVID-19 dina kategori Layanan Home. Utili ...
  • Angga nepi ka Dagang Musim Panas ieu

    27/12/19
    Teu aya anu sapertos curling dugi gigir seuneu anu dibungkus ku baju haneut haneut, simbut lemes sareng bantal wulu dina dinten anu tiis. Nalika urang dibungkus kanggo usum sésa usum, urang tiasa ngucap sukur global ...
  • Studi Pasar Kauangan Perdagangan Global 2020 ka ...

    27/12/19
    Laporan Pasar Kauangan Perdagangan Global nawiskeun analisa lengkep sareng intelektual persaingan, ségmen, dinamika, sareng kamajuan geografis kalayan prospek industri anu bakal ka 2026. Ulikan panalungtikan parantos ...
ningali sadaya warta
  • 139248347

Ngeunaan Perusahaan

Yunis International Trade (HK) Co, Ltd didirikan dina taun 2011. Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu diurus ku Administrasi Nagara Perdagangan Luar Negeri sareng Ékonomi sareng Administrasi Umum Adat. Perusahaan gaduh yayasan ékonomi anu mantap, jaringan hubungan anu kuat, sareng staffing lengkep. Kalayan digentos ku China ka WTO, perdagangan impor sareng ékspor ngembang. Supaya leuwih minuhan nyayuhan kabutuhan padagang sareng impor sareng ékspor ...

Maca deui
WhatsApp Online Chat!