Naha Kami

Wilujeng sumping di YUNIS Trading

Di China agén mésér nyaéta karya profési. Ngagaleuh barang sigana gampang pisan.However, realitasna jauh tina skenario biasa. Usaha agén mésér profésional di Cina béda ti agén pamér pasar supermarkét anu diperyogikeun pikeun milarian anu leres anu ditarikna ku klien. Pikeun ngalakukeun éta, agén jual kedah ngagaduhan pangaweruh anu hadé pikeun produk sareng hargana. klien kabetot dina.

Lajeng, upami anjeun klién énggal, mésér barang dina kiriman leutik sareng dina menit pisan, anjeun peryogi agén mésér anu sanés akalna, anu bakal tiasa nyugemakeun tungtutan anjeun pikeun harga, jilid sareng istilah.

Naha anjeun peryogi jasa Agén Meuli di Cina?

Di hiji sisi, pabrik pabrik SMALL Cina sareng skala MID henteu ngagaduhan Lisénsi Ékspor langsung dina waktos ayeuna sareng pembeli teu tiasa mésér sacara sah sareng langsung ti aranjeunna. Pabrik-pabrik éta bakal nganggo Agen Ékspor sorangan di China pikeun ngajagi kapentingan. Anu ngagaleuh ngusulkeun ngagunakeun agén Ékspor atanapi Impor sorangan pikeun ngajagaan kapentingan sorangan di Cina dina kasus sapertos kitu. Di sisi anu sanés, agén impor atanapi ékspor anu mumpuni salaku pembantuna sareng panon anjeun, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun pabrik-pabrik mumpuni anu langkung saé, ngontrol résiko bisnis, ngontrol kualitas na malah nawiskeun jasa saatos jual di dieu di China. ku cara ieu klien tiasa ngahemat langkung seueur waktos sareng biaya.

urang tiasa nawiskeun sahenteuna milarian padamelan atanapi jasa pikeun palangganna di dunya:

·   Sourcing atanapi pabrik anyar
·   Pamariksaan panyadia anjeun.
·   Harga badami
·   Pengiriman sareng Logistik
·   Pamariosan béa cukai
·   Manajemén Control Kualitas
·   Palayanan saatos diobral 

162047931

WhatsApp Online Chat!