Naha Urang

Wilujeng sumping di YUNIS Trading

Di Cina agén pamésér mangrupikeun padamelan padamelan. Mésér hal sigana gampang pisan. Nanging, kanyataanna jauh pisan tina skénario biasa. Pagawean agén paméséran profesional di Cina bénten sareng supermarket. Agén mésér diperyogikeun pikeun milarian naon anu dipikaresep ku klien. Kanggo ngalakukeun éta, agén pamésér kedah gaduh kanyaho anu hadé ngeunaan produk sareng harga klien museurkeun.

Teras, upami anjeun palanggan énggal, mésér barang dina kiriman alit sareng dina menit terakhir, anjeun peryogi agén pameseran anu leres-leres kapinteran, anu bakal tiasa nyayogikeun paménta anjeun kana harga, jilid sareng istilah.

Naha anjeun peryogi jasa Agén paméséran di Cina?

Dina hiji sisi, seuseueurna pabrik leutik sareng skala tengah Cina henteu ngagaduhan Lisensi Ékspor langsung ayeuna sareng anu mésér moal tiasa mésér sacara sah sareng langsung ti aranjeunna. Pabrik-pabrik éta bakal nganggo Agén Ékspor nyalira di Cina pikeun mayungan kapentinganna. Anu mésér disarankeun nganggo Ékspor atanapi agén Impor nyalira pikeun nyalindungan kapentingan sorangan di Cina dina kasus sapertos kitu. Di sisi anu sanésna, agén impor atanapi ékspor anu mumpuni bakal berperan salaku asistén sareng panon anjeun nyalira, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun pikeun nyimpen sumber pabrik anu langkung mumpuni, ngendalikeun résiko bisnis, ngontrol kualitas sareng bahkan nawiskeun jasa purna jual jsb di dieu di Cina, ku cara ieu klien tiasa ngahémat langkung seueur waktos sareng biaya.

urang tiasa nawiskeun sahenteuna nuturkeun damel atanapi jasa pikeun palanggan aranjeunna sadunya:

·   Sourcing supplier anyar atanapi pabrik
·   Pamariksaan pikeun panyadia anjeun.
·   Negosiasi harga
·   Pengiriman barang sareng Logistik
·   Pamariosan béa cukai
·   Manajemén Kontrol Kualitas
·   Jasa saatos-diobral 

162047931

WhatsApp Online Chat!