PRODUK PASAR YIWU TOYS

Produk utama Yiwu maket produk utama kalebet cocooan kartun, cocooan listrik, cocooan fancy, cocooan plush, cocooan cocoan, cocoan flash éléktronik, cocooan tiup, cocooan piaraan, cocooan kai sareng cocooan cocooan.

Area Pasar TOYS YIWU

1. Lantai 1, Distrik 1, Pasar perdagangan internasional: Dolanan plush (Area C), cocooan Tiup (Area C), cocooan éléktronik (Area C sareng D), Dolanan biasa (Area D sareng E).

2. Distrik kota perdagangan internasional Yiwu 1: Lantai kahiji ngajual cocooan sareng jumlah minimum order sok hiji karton. Lantai mudik mangrupikeun pusat Langsung Pabrik, anu ngajual seueur barang.

Yiwu kabupaten perdagangan internasional 1: Area B Plush cocooan nutupan Booth No.601-1200, Area C Plush cocooan, cocooan tiup sareng cocooan éléktronik nutupan Booth No.1201-1800. Area D cocooan éléktronik sareng cocooan Biasa nutupan Booth No.1801-2400, Area É cocoan Biasa nutupan Booth No.2401-3000.

3. Kaseueuran cocooan Ageung sareng cocooan anu saé didamel ti pasar Guangzhou atanapi Chenghai.

YIWU TOYS MARKET PRODUCTS

WhatsApp Online Chat!