YIWU TOYS PRODUK MARKET

Barang-barang utama Yiwu ngahasilkeun produk kartun, kaulinan éléktronik, dolanan mewah, mainan plush, mainan lawon, dolanan lampu kilat éléktronik, mainan kembung, mainan piaraan, mainan kayu sareng cocoo alloy.

YIWU TOYS MARKET KAWASAN

1. Tingkat 1, Kacamatan 1, Pasar perdagangan internasional: Larangan Plush (Area C), Dolanan Inflatable (Area C), Barang Elektronik (Area C sareng D), Dolanan Biasa (Area D sareng E).

2. Yiwu kota perdagangan internasional kabupaten 1: Lantai kahiji ngajual mainan sareng kuantitas pesenan minimum salawasna hiji karton. Lawang terasna mangrupikeun pusat langsung Pabrik, anu ngajual jumlah ageung barang.

Yiwu perdagangan kota internasional kabupaten 1: Kaulinan Area Pl Plush nyertakeun Booth No.601-1200, Mainan Area Pl Plush, mainan anu rentan sareng dolanan éléktronik nyertakeun di Booth No.1201-1800. Dolanan D Peralatan Elektronik sareng Dolanan Biasa nyertakeun di Booth No.1801-2400, Wewengkon E Kaulinan biasa nyakup Booth No.2401-3000.

3. Lolobana maén Big sareng kaulinan anu saé didamel tina pasar Guangzhou atanapi Chenghai.

YIWU TOYS MARKET PRODUCTS

WhatsApp Online Chat!