Pasar YiWu

Yiwu pasar kembang jieunan lokasina di yiwu kota perdagangan internasional distrik 1 tingkat kahiji. Pasar dibuka tina jam 9:00 ka 6:00 sonten. eta parantos langkung ti langkung ti 1000 toko ngajual rupa-rupa jinis artifisial kembang sareng buatan kembang ......

Kantong sareng koper Yiwu aya di Tingkat 1 Yiwu kota perdagangan internasional Distrik 2, anu dibuka 9 am 5:30 pm Aya ratusan pabrik sareng rébuan toko dina kantong Yiwu sareng pasar koper ......

Pasar sabuk Yiwu perenahna di yiwu kota perdagangan internatial kabupaten 3, dibuka ti 9 am dugi ka 5:30 pm Pasar ieu langkung ti leuwih 10000 padagang, kalebet rupa-rupa gaya sareng bahan sapertos sabuk lalaki, sabuk nona, sabuk kulit nyata , kapas sareng kain linen, PU sabuk, sabuk PVC sareng ......

Pasar Yiwu Futian, ogé disebut pasar perdagangan internasional Yiwu, ayana di tengah propinsi Zhejiang. Caket beulah kidul nyaéta Guangdong, Fujian sareng hinérland walungan Yangtze aya di kulon. Di wétan nyaéta kota panggedéna - Shanghai, nyanghareupan saluran emas Pasifik. Yiwu ayeuna mangrupikeun pusat distribusi komoditi panglegana. Ditetepkeun salaku pasar pangbadagna di dunya ku PBB, bank dunya sareng otoritas internasional sanés ......

Pasar mainan Yiwu dimimitian ti akhir taun 1980an. Mimiti, lapangan bisnis utama nyaéta ngan di kota perdagangan internasional internasional 1.Iki gaduh 2250 toko, daérah bisnis langkung ti 20000 méter pasagi. Éta dina skala gedé sareng ditambihan. Aya rébuan jinis kaulinan di pasar. Dina barang diékspor ti Yiwu, mainan nyandak 60%. Merek Cina sareng Internasional dipasang franchisees di pasar mainan Yiwu. Seueur jumlah dolanan anu diékspor ka Cina sareng langkung ti 200 nagara sareng daérah luar negeri ......

Pasar alat tulis Yiwu aya di kota perdagangan internasional yiwu distrik 3, tingkat dua, Pasar dibuka tina jam 9:00 am dugi ka 5:30 pm. Pasar kagungan langkung ti 3000 toko alat tulis. Produk kalebet: pen, kertas, kantong sakola, ngahapus, pébaskeun pensil, buku catetan, klip, panutup buku, cairan koréksi ......

YIWU PILIHKEUN MARKET Waktosna dibuka

YIWU SHOES MARKET OPENING TIME

Pasar sapatu Yiwu ayeuna parantos ngalih ka NO.4 distrik kota perdagangan internasional yiwu. Upami anjeun ka stasiun karéta yiwu, teras anjeun tiasa ku 801 sareng 802 dugi ka pasar ieu
Waktos Pembukaan Pasar Yiwu sapatu kalayan jam 9:00 ka 18: 00. Upami anjeun tiasa ngagaleuh atanapi mesen gaya naon waé sareng sagala rupa anu dipikahayang.

 

yiwu syal sareng pasar shawl perenahna di Yiwu kota perdagangan internasional kabupaten 4, Selendang sareng pasar shawls Waktosna Pembukaan 09:00 - 18:00 ......

Salah sahiji produk utama di pasar yiwu nyaéta perhiasan. Pasar perhiasan Yiwu utami di tingkat kadua pasar perdagangan internasional kabupaten 1. Anjeun tiasa mendakan unggal aksésori sapertos headwear, anting, kalung, gelang, cincin, perhiasan, hiasan cangkéng sareng sateuacana ......

Pasar Yiwu huangyuan perenahna di daérah bisnis xiuhu anu sejahtera, nyertakeun daérah 117mu, anu kalebet 42 gedong pasagi aréa, kalayan investasi 14 miliar, éta tiasa dianggo ti April, 2011. Yiwu pasar huangyuan waktos waktos ti 7:30 am ka 20:30 wengi ......


WhatsApp Online Chat!