Pasar YiWu

yiwu

Pasar Yiwu ayeuna ngagaduhan daérah bisnis langkung ti 6,4 juta méter pasagi, 75.000 toko, 210.000 panumpang unggal dinten, 26 kategori utama sareng 2.1 juta produk tunggal. Pasar Yiwu katelah pasar komoditi leutik pangageungna.

Yiwu YUNIS IMP & EXP CO., LTD mangrupikeun agén ékspor propésional anu dumasarkeun di pusat perdagangan sareng distribusi komoditi panggedéna Cina - Yiwu. Kami aktipitas agén Yiwu, agén ékspor Yiwu, agén mésér Yiwu. Sareng kalibet dina séri jasa ékspor.

Daptar Produk pasar Yiwu tapi henteu diwatesan ku ieu