PASAR AKSESORI YEWU YEWU

PASAR AKSESORI YEWU YEWU
PASAR AKSESORI YIWU XINGZHONG JEWELRY
YIWU JINFUYUAN JEWELRY PLAZA
Kota Perdagangan Internasional YIWU
PASAR AKSESORI YEWU YEWU

Pasar Aksesoris perhiasan Yiwu dibagi kana pasar Xingzhong, Jinfuyuan Perhiasan Plaza, Kota Perdagangan Internasional. Tuturkeun kami pikeun diajar ngeunaan tilu Pasar Asesoris Jeweley ieu di yiwu.

PASAR AKSESORI YIWU XINGZHONG JEWELRY

Dibandingkeun sareng Jinfuyuan Jewelry Plaza sareng International Trade Ciry, palanggan langkung resep kana dua pasar ieu tibatan pasar Xingzhong sabab éta mangrupikeun pasar aksésoris Perhiasan anu lami sareng kaayaan parah di sekitarna. Tapi tetep narik seueur palanggan sumping ka dieu pikeun mésér pikeun fasilitas lami éta ngajantenkeun nyéwa langkung mirah, ngakibatkeun harga anu langkung mirah pikeun produk.

YIWU JINFUYUAN JEWELRY PLAZA

Jinfuyuan Jewelry Plaza mangrupikeun pasar énggal dibandingkeun sareng 2 pasar anu sanés, éta diwangun 2 taun ka pengker, sakitar langkung ti 300 bilik, skala na langkung alit tibatan Yiwu International Trade City. Tapi pasar ieu ogé mangrupikeun pilihan anu saé, sabab di dieu layananna saé pisan, henteu rame atanapi lami teuing sapertos pasar Xingzhong, sanaos skala pasarna henteu ageung.

Kota Perdagangan Internasional YIWU

Pasar Asesoris Perhiasan perenahna di lantai katilu tina International Trade City disstrict1, daérah E. Ieu mangrupikeun pasar Asesoris Perhiasan pangageungna kalayan langkung ti 800 bilik, ngajual sagala rupa jinis komoditi, jalma tiasa nalungtik komoditi anu sanés nalika aranjeunna mésér Asesoris Perhiasan. Ieu ogé alesan naha seueur jalma bisnis asing sapertos pasar ieu.

YIWU JEWELRY ACCESSORIES MARKET

WhatsApp Online Chat!