MARKET AKSARA JEWELRY

MARKET AKSARA JEWELRY
YIWU XINGZHONG JEWELRY ACCESSORIES MARKET
YIWU JINFUYUAN JEWELRY PLAZA
YIWU TRADE CITY TRADE
MARKET AKSARA JEWELRY

Yiwu Perhiasan Asesoris Yiwu ngabagi kana pasar Xingzhong, Plaza Perhiasan Jinfuyuan, Kota Dagang Internasional. Tuturkeun kami pikeun neuleuman ieu ngeunaan tilu Toko Pasar Assesoris di yiwu.

YIWU XINGZHONG JEWELRY ACCESSORIES MARKET

Dibandingkeun sareng Jinfuyuan Perhiasan Plaza sareng International Trade Ciry, para nasabah resep dua pasar ieu langkung ti pasar Xingzhong kanggo éta mangrupikeun pasar Perhiasan Barang lami sareng kaayaan goréng di sakurilingeun. Nanging masih kéngingkeun seueur para pelanggan anu sumping ka dieu pikeun ngagaleuh éta fasilitas kuno anu lami nyéwa langkung saé, ngiringan harga anu langkung mirah pikeun produk.

YIWU JINFUYUAN JEWELRY PLAZA

Jinfuyuan Perhiasan Plaza nyaéta pasar énggal dibandingkeun sareng 2 pasar anu sanés, éta diwangun 2 taun ka tukang, sakitar langkung seueur 300 gerai, skalana langkung alit tibatan Kota Perdagangan Internasional Yiwu. Tapi pasar ieu ogé mangrupakeun pilihan anu saé, sabab di dieu jasa anu saé, henteu matak rame atanapi henteu lami ogé pasar Xingzhong, sanaos skala pasar henteu langkung saé.

YIWU TRADE CITY TRADE

Pasar Asesoris Perhiasan anu perenahna di lantai katilu tingkat disstrict1, Perdagangan Daérah Internasional. Di dieu mangrupikeun pasar Asesoris Perhiasan anu ageung sareng langkung ti 800 stan, ngajual sadaya jinis komoditi anu béda, jalma tiasa nalungtik komoditas anu sanés nalika mésér Asesoris Perhiasan. Ieu ogé mangrupikeun alesan naha seueur lalaki bisnis mancanagara sapertos pasar ieu.

YIWU JEWELRY ACCESSORIES MARKET

WhatsApp Online Chat!