PASAR JAUH YIWU JEUNG SHAWLS BUBUKA

PASAR JAUH YIWU JEUNG SHAWLS BUBUKA
YIWU SCARF JEUNG PRODUK PASAR SHAWLS
PASTI SALIRI JEUNG YIWU LAIN
PASAR JAUH YIWU JEUNG SHAWLS BUBUKA

pasar syal yiwu sareng pasar shawls gaduh langkung ti 2000 toko, Pabrikanna gaduh 30% di toko.
Syiw Yiwu sareng pasar shawls ékspor utama ka USA, Jepang, Korea, Asia Kidul, Eropa, Rusia sareng sajabina, gaduh langkung ti 19% di pasar dunya, gaduh langkung ti 60% di pasar china.

YIWU SCARF JEUNG PRODUK PASAR SHAWLS

Syal Sutra, Syal Sutra Persegi, Syal Sifon, Syal Katun, Syal Linen, Syal Knit, Pashmina Shawls, Crocheted Shawls-Scarf, Animal Print Scarf, Evening Shawls, Mens Scarf, Head Scarf, Beludru beuheung scarves, Furves, Winter Scarves, Syal muslim sareng sajabina.

PASTI SALIRI JEUNG YIWU LAIN

Salaku tambahan pikeun kota perdagangan internasional Yiwu ngagaduhan pasar syal sareng selendang, Yiwu gaduh syal sareng selendang anu sanésna: distrik yinhai 2, distrik yinhai 1, distrik futian 3, distrik futian 4, anjeun tiasa nganggo peta yiwu pikeun milarian pasar syal ieu.

YIWU SCARF AND SHAWLS MARKET INTRODUCE

WhatsApp Online Chat!