YIWU BELTS CIRI PASAR

YIWU BELTS MARKET FEATURES

Pasar sabuk Yiwu disebarkeun di wenzhou sareng pasar guangzhou dina waktos awal, éta narik duanana perusahaan dua kota ieu sumping ka yiwu pikeun nyetél windows penjualan ku pamekaran anu teras-terasan sareng kakuatan pangaruh anu kuat. Seueur pabrik sabuk malah ngalih pabrikna ka yiwu.


WhatsApp Online Chat!