Pitunjuk Pasar

Inter nasional Perdagangan Kota Distirct 1

1

Kategori Industri: cocooan umum, cocooan tiup, cocooan plush, cocooan listrik, perhiasan, hiasan rambut, aksesoris perhiasan, aksesoris kembang, karajinan hiasan, karajinan festival, karajinan wisata, kembang, keramik kristal, bingkai poto.

Daérah Kahiji dikombinasikeun ku Kacamatan A, Kacamatan B, Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E, sareng ngagaduhan opat lantai. Daérah ieu mangrupikeun pasar kembang Yiwu Artipisial sareng pasar aksésoris kembang Yiwu Artipisial, pasar Yiwu Toys, pasar Perhiasan Yiwu sareng pasar aksésoris Perhiasan Yiwu, pasar Asesoris Rambut Yiwu, pasar Seni & Kerajinan Yiwu, pasar Bingkai Foto Yiwu, pasar Yiwu Porselen & Kristal, pasar Yiwu Souvenirs.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Pertama: Kembang jieunan aya di Kacamatan A sareng Kacamatan B; Asesoris kembang buatan aya di Kacamatan B.; Dolanan mewah sareng cocooan Tiup aya di Kacamatan C.; Dolanan éléktronik aya di Kacamatan C sareng Kacamatan D; Dolanan biasa aya di Kacamatan D sareng Kacamatan E.

Lantai Kadua: Asesoris Rambut aya di Kacamatan A, Kacamatan B sareng Kacamatan C; Perhiasan aya di Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E.

Lantai Katilu: Seni Kawinan & Karajinan aya di Kacamatan A; Seni & Kerajinan Hiasan aya di Kacamatan A, Kacamatan B sareng Kacamatan D; Porselen & Kristal aya di Kacamatan D; Travel Arts & Crafts aya di Distric D; Photo Frame aya di Kacamatan D sareng Kacamatan E; Asesoris Perhiasan aya di Kacamatan E.

Lantai Kaopat: Kembang Ponggawa aya di Kacamatan A; Perhiasan aya di Kacamatan A, Kacamatan B, Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E; Seni & Karajinan aya di Kacamatan B, Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E.

Kota Perdagangan Internasional (Wétan), Kota Perdagangan Inténasional

Kategori Industri: Koper & Kantong, Payung, Asesoris Otomatis, Pakéan Hujan & Kantong PLOY, Pakakas Hardware, Pakakas & Pakét & Dapur, Kuncén, Jam & Jam, Perkakas Bumi, Alat Listrik, Alat Telekomunikasi, Instrumén & Méter.

Daérah Kadua dikombinasikeun ku Kacamatan F sareng Kacamatan G sareng gaduh 5 lantai. Daérah Kadua nyaéta pasar Yiwu RAIN GEAR, pasar Koper Yiwu & Bag, pasar Yiwu Hardware & Tools, pasar Yiwu Lock, pasar Éléktronik Rumah Tangga Yiwu, pasar Peralatan Dapur Yiwu Metal, pasar Jam Tangan & Jam Yiwu, pasar Éléktronik Yiwu, pasar Telekomunikasi Yiwu, pasar Alat Éléktronik Yiwu.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:
Lantai Pertama: Poncho, Hujan Mantel sareng Payung aya di Distric F; Koper & Kantong aya di Kacamatan F.

Lantai Kadua: Kuncén aya di Kacamatan F; Pakakasna aya di Kacamatan F; Hardware aya di Kacamatan F sareng Kacamatan G.

2

Lantai Katilu: Peralatan Dapur Logam aya di Kacamatan F; Rumah Tangga Elektronika aya di Kacamatan F; Telekomunikasi aya di Kacamatan G; Arloji & Jam aya di Kacamatan G; Instrumén Éléktronik aya di Kacamatan G.

Lantai Kaopat: Galéri produk daérah aya di Kacamatan F; Galeri produk Propinsi Anhui aya di Kacamatan F; Galéri produk Hongkong aya di Kacamatan F; Galéri produk Propinsi Sichuan aya di Kacamatan F; Galeri produk Koréa aya di Kacamatan F; Hardwarena aya di Kacamatan F dugi ka Distrik G; Koper & Kantong aya di Kacamatan G; Éléktronika aya di Kacamatan G; Ditonton & Jam aya di Kacamatan g.

Lantai Kalima: Lembaga Perdagangan Luar Negeri.

Distrik Kota Perdagangan Internasional 3

3

Kota Perdagangan Internasional Yiwu, Kacamatan 3 nyaéta daérah pangwangunan 460.000 méter pasagi. Hiji nepi ka tilu lanté gaduh 6.000 nangtung 14 méter pasagi. Opat nepi ka lima lantai gaduh langkung ti 600 nangtung kalayan 80-100 méter pasagi. Lantai kaopat kanggo produksi pusat pamasaran langsung.

Kategori Industri: Tombol, Ritsleting, Kacamata, Kosmétik, Pén & Tinta & Tulisan Tulisan, Perlengkapan Kantor & Alat Tulis, Artikel Olahraga, Alat Olahraga, Bahan.

Area Pasar Yiwu Futian Tilu kalebet pasar alat tulis Yiwu, pasar kacamata Yiwu, pasar barang olahraga Yiwu, pasar persediaan kantor Yiwu, kosmétik Yiwu sareng pasar aksésori kosmétik, pasar kaindahan & perawatan pribadi Yiwu, pasar tombol & ritsleting Yiwu, pasar aksésoris baju Yiwu, lukisan hiasan Yiwu sareng pasar aksésori lukisan hiasan.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Pertama: Sagala jinis Pena, tinta, produk kertas sareng gelas.

Lantai Kadua: Sagala jinis alat tulis, perlengkapan kantor, olahraga sareng barang luang.

Lantai Katilu: Sagala jinis kosmetik & aksésoris kosmétik, kageulisan & perawatan pribadi, kaca spion sareng sisir, kancing & ritsleting sareng aksésoris garmen.

Lantai Kaopat: pabrik kosmétik sareng kageulisan & perawatan pribadi, pabrik olahraga sareng barang outdoor, pabrik asesoris garmen.

Lantai Kalima: lukisan hiasan sareng aksésoris lukisan hiasan.

Distrik Kota Perdagangan Internasional 4

Distrik Kota Perdagangan Internasional Yiwu 4 sacara resmi dibuka tanggal 21 Oktober 2008. Daérah pangwangunan pasar aya dina 1,08 juta méter pasagi, kalayan langkung ti 16,000 lapak bisnis disewa ku langkung ti 19,000 rumah tangga bisnis.
Kategori Industri: Kabutuhan Harian, Artikel Nyulam & Kapas (kalebet Kutang, Baju jero, Syal, Sarung Tangan, Topi sareng kaén katun rajut anu sanés), Kabel Footwear (kalebet sabuk), Knitwear (hosiery), Dasi, anduk, Wol, Renda.

Pasar Yiwu Futian Area Opat kalebet pasar kaos kaki Yiwu & pasar legging, pasar rumah tangga Yiwu, pasar topi Yiwu, pasar sarung tangan Yiwu, pasar wol rajutan Yiwu, pasar dasi Yiwu, pasar sapatu Yiwu, pasar anduk Yiwu, pasar handapeun-ware Yiwu, pasar syal Yiwu, Pigura Yiwu & pasar aksésori pigura sareng pusat perjalanan Yiwu.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Pertama: Sagala jinis kaos kaki sareng legging.

Lantai Kadua: Sagala jinis barang somah, rajutan sareng kapas, topi, sarung tangan, earmuffs.

4

Lantai Katilu: Sagala jinis wol rajutan, dasi, anduk, sapatu.   Lantai Kaopat: Sagala jinis sabuk & aksésoris sabuk, baju handapeun, syal sareng légging.

Lantai Kalima: Pusat perjalanan Yiwu, kaén, sapatu, rumah tangga (keramik ti Chaozhou), aksésoris pigura & pigura sareng lukisan.

Palayanan

5

Distrik 5 ngaliput legana 266,2 hektar, luas konstruksi 640,000 méter pasagi, total investasi 1,42 miliar yuan (caket 221,5 juta USD), lima lapis taneuh, dua jero taneuh, kalayan langkung ti 7.000 tempat usaha.

Distrik 5 anu énggal diwangun khusus pikeun produk impor, sprei sareng gorden, lawon, asesoris mobil sareng motor.

Pasar Pasar Yiwu Futian Lima kalebet pasar pangan impor, pasar produk perawatan kaséhatan, pasar lawon impor, pasar seni sareng karajinan impor, pusat pameran Afrika, pasar tempat tidur, pasar persediaan kawinan, pasar wig, pasar tirai, pasar bahan baku rajutan, pasar mobil , pasar suplai ingon.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Pertama: Sagala jinis kadaharan impor, produk perawatan kaséhatan, lawon impor, seni impor sareng karajinan, pusat paméran Afrika sareng barang impor anu sanés.

Lantai Kadua: Sagala jinis tempat tidur, perlengkapan kawinan sareng wig.  Lantai Katilu: Sagala jinis tirai, bahan baku rajutan sareng pasokan kawinan.

Lantai Kaopat: Sagala jinis barang mobil, bagian motor sareng pasokan ingon-ingon.


WhatsApp Online Chat!