Pitunjuk Pasar

Inter Perdagangan Kota Nasional Distirct 1

1

Kategori Industri: Toys umum, Toys Inflatable, Toys Plush, Toys Elektronik, Perhiasan, Ragam hias, Perhiasan Perhiasan, Asesoris Kembang, Tukang Hiasan, Karajinan Festival, Karajinan Pariwisata, Kembang, Crystal Keramik, Bingkai Foto.

Daérah Satu digabungkeun ku Kacamatan A, Kacamatan B, Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E, sareng ngagaduhan opat lantai. Wilayah ieu mangrupikeun pasar kembang Ponggawa Yiwu sareng pasar asesoris kembang Yiwu, pasar Toys Yiwu, pasar Perhiasan Yiwu sareng pasar asesoris Perhiasan Yiwu, pasar Asesoris Rambut Yiwu, Pasar Kesenian & Kerajinan Yiwu, Pasar Bingkai Yiwu, Pasar Yiwu & Pasar Kristal, Pasar Cukuran Yiwu.

Ieu mangrupikeun lokasi produk anu khusus:

Lantai Pertama: Kembang jieunan nyaéta di Kacamatan A sareng Kacamatan B; Asesoris kembang artifisial aya di Kacamatan B.; Kaulinan Plush sareng dolanan Inflatable aya di Kacamatan C.; Dolanan éléktronik aya di Kacamatan C sareng Kacamatan D; Dolanan biasa nyaéta di Kacamatan D sareng Kacamatan E.

Lantai Kadua: Aksesoris Rambut nyaéta di Kacamatan A, Kacamatan B sareng Kacamatan C; Perhiasan aya di Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E.

Lantai Katilu: Seni Kasenian & Karajinan nyaéta di Kacamatan A; Seni Hiasan sareng Karajinan nyaéta di Kacamatan A, Kacamatan B sareng Kacamatan D; Porcelain & Crystal aya di Kacamatan D; Seni Wisata & Karajinan mangrupikeun di Distric D; Bingkai Boto aya di Kacamatan D sareng Kacamatan E; Asesoris Perhiasan nyaéta di Kacamatan E.

Lantai Kaopat: Kembang Ponggawa aya di Kacamatan A; Perhiasan aya di Kacamatan A, Kacamatan B, Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kacamatan E; Kesenian & Kerajinan aya di Kacamatan B, Kacamatan C, Kacamatan D sareng Kecamatan E.

Kota Perdagangan Internasional (Wétan), Kota Perdagangan Intenasional

Kategori Industri: Koper & Kantong, Payung, Asesoris Otomatis, baju hujan & Kantong PLOY, Alat Hardware, Hardware & Dapur & Mandi, Konci, Jam & Jam, Parangkat Bumi, Alat listrik, Alat Télékomunikasi, Parangkat & Méter.

Bagian Dua digabungkeun ku Kacamatan F sareng Kacamatan G sareng ngagaduhan 5 tingkat. Wewengkon Dua nyaéta pasar Yiwu RAIN GEAR, Yiwu suitcase & Bag market, Yiwu Hardware & Tools market, Yiwu Lock market, Yiwu Market Electronics Market, Yiwu Metal Kitchenware, Yiwu Watches & Clock market, Yiwu Electronics Market, Yiwu Hardications, Market Yiwu Electronic, Pasar Instrumen Yiwu.

Ieu mangrupikeun lokasi produk anu khusus:
Lantai Mimiti: Poncho, Lambang Hujan sareng Payung aya di Distrik F; Koper & Kantong aya di Kacamatan F.

Lantai Kadua: Kunci mangrupikeun di Kacamatan F; Alat anu aya di Kacamatan F; Hardware aya di Kacamatan F sareng Kec. G.

2

Lantai Katilu: Alat Dapur Logam aya di Kacamatan F; Elektronik Rumahtangga aya di Kacamatan F; Telekomunikasi aya di Kacamatan G; Jam & Jam aya di Kacamatan G; Alat Electronic dina Kabupaten G.

Lantai Kaopat: Galeri produk régional aya di Kacamatan F; Galeri produk Anhui Propinsi nyaéta di Kacamatan F; Galeri produk Hongkong aya di Kacamatan F; Galeri produk Sichuan Propinsi nyaéta di Kacamatan F; Galeri produk Korea aya di Kacamatan F; Hardware aya di Kacamatan F ka Kacamatan G; Koper & Kantong aya di Kacamatan G; Éléktronik aya di Kacamatan G; Jam sareng Jam aya di Kacamatan g.

Lantai Kalima: Institusi Perdagangan Luar Negeri.

Kota Dagangan Internasional Kabupaten 3

3

Kota Yiwu Perdagangan Internasional, Kacamatan 3 mangrupikeun aréa pangwangunan 460,000 méter pasagi. Hiji ka tilu lantai ngagaduhan 6,000 lapang 14 méter pasagi. Opat dugi lima lantai ngagaduhan langkung ti 600 nangtung kalayan 80-100 méter pasagi. Lantai kaopatna nyaéta pikeun produksi pusat pamasaran langsung.

Kategori Industri: Kancing, Zippers, Kacamata, Kosmétik, Pék & Ink & Tulisan Tulisan, Pasokan Kantor & Alat Alat, Tulisan Olahraga, Alat Olahraga, Bahan.

Pasar Yiwu Futian Tiga nyaéta nyaéta pasar tulis Yiwu, pasar kacamata Yiwu, pasar barang olahraga Yiwu, pasar Yiwu nyayogikeun pasar, kosmetik Yiwu sareng pasar aksés kosmetik, kageulisan pribadi & perawatan Yiwu, tombol Yiwu & pasar seleting, pasar asesoris pakean Yiwu, lukisan hiasan Yiwu pasar aksésori lukisan hiasan.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Kahiji: Sadaya jinis Pen, tinta, produk kertas sareng gelas.

Lantai Kadua: Sagala jinis alat tulis, suplai kantor, olahraga sareng barang luang.

Lantai Katilu: Sagala jinis kosmétik & aksésori kosmetik, kageulisan pribadi & perawatan, kaca sareng sisir, tombol & seleting sareng asesoris pakéan.

Lantai Kaopat: pabrik kosmétik sareng kaéndahan pribadi & perawatan, pabrik olahraga sareng barang luar, pabrik asesoris pakean.

Lantai Kalima: lukisan hiasan sareng aksésori lukisan hiasan.

Kota Dagangan Internasional Kabupaten 4

Yiwu Distrik Perdagangan Internasional Yiwu sacara resmi dibuka tanggal 21 Oktober 2008. Wewangunan konstruksi pasar nyaéta 1.08 juta méter pasagi, kalayan langkung ti 16,000 bisnis nangtung diséwa ku langkung ti 19,000 rumah tangga bisnis.
Kategori Industri: Pangabutuh Harian, Artikel Knitting & Kapas (kalebet Bra, Selin, Scarves, Sarung Tangan, Topi sareng kain kapas nyulam anu sanés), Kabel Kasut (kaasup sabuk), Knitwear (hosiery), Beungeut, Tuuk, Wool, Lace.

Kawasan Pasar Yiwu Futian Empat nyaéta kalebet kaos kaki Yiwu & pasar legok, pasar rumah tangga Yiwu, pasar topi Yiwu, pasar sarung tangan Yiwu, pasar bulu nyulik Yiwu, pasar déwasa Yiwu, pasar sapatu Yiwu, pasar anduk Yiwu, pasar kaayaan Yiwu, pasar jilbab Yiwu, Yiwu pigura & aksésori pasar sareng pusat perjalanan Yiwu.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Mimiti: Sadaya jinis kaos kaki sareng leggings.

Lantai Kadua: Sagala jinis barang rumah tangga, rajut sareng barang kapas, topi, sarung tangan, anting-anting.

4

Lantai katilu: Sadaya jinis nyulam wol, dasi, anduk, sapatu.   Lantai Kaopat: Sadaya jinis sabuk & aksésori beubeur, handapeun-wares, syal sareng leggings.

Lantai Kalima: Puseur perjalanan Yiwu, lawon, sapatu, rumah tangga (keramik ti Chaozhou), pigura & aksésori pigura sareng lukisan.

Palayanan

5

Kecamatan 5 nyertakeun luas 266.2 hektar, aréa konstruksi 640,000 meter pasagi, total investasi 1,42 miliar yuan (caket 221,5 juta USD), lima lapisan taneuh, dua jero taneuh, sareng langkung ti 7,000 nangtung bisnis.

Anu nembé diwangun Kacamatan 5 mangrupikeun pikeun produk anu diimpor, parabot keur sare sareng tabél, kain, otomatis sareng asesoris motor.

Pasar Yiwu Futian Lima nyaéta diantarana pasar dahareun diimpor, pasar produk kaséhatan, pasar lawon diimpor, seni seni karajinan, Pasar paméran Afrika, pusat paméran, pasar pamuangan, pasar kebudayaan, pasar wig, pasar tirai, pasar bahan baku rajutan, pasar mobil , pasar pasokan piaraan.

Ieu mangrupikeun lokasi produk khusus:

Lantai Pertama: Sadaya jinis tuangeun impor, produk kaséhatan, lawon impor, seni impor, karajinan, pusat paméran Afrika sareng barang-barang impor anu sanés.

Lantai Kadua: Sagala jinis ranjang, suplai kawinan sareng buuk.  Lantai Katilu: Sagala jinis tabél, bahan-bahan atah rajutan sareng pasokan kawinan.

Lantai Kaopat: Sadaya jinis barang mobil, bagian motor sareng suplai piaraan.


WhatsApp Online Chat!