Jasa Urang

Yiwu YUNIS IMP & EXP CO., LTD mangrupikeun agén ékspor propésional anu dumasarkeun di pusat perdagangan sareng distribusi komoditi panggedéna Cina - Yiwu. Kami aktipitas agén Yiwu, agén ékspor Yiwu, agén mésér Yiwu. Sareng kalibet dina séri jasa ékspor. Pesenan hotél sapertos urang, bandara pinking-up, sumber produk, pameseran, panduan pasar, tarjamahan, pamariksaan komoditi, pergudangan, deklarasi pabean Cina, pemuatan kontainer, pengiriman internasional (ku laut atanapi ku udara), persiapan pikeun dokumen clearance bea cukai sareng sajabana.

307506764

Prosés jasa kami :

未标题-2

Sateuacan anjeun sumping ka Yiwu

1. Sarankeun anjeun waktos waktos anu pangsaéna pikeun perjalanan bisnis anjeun ka Cina. Sumberkeun ka panyadia sareng atur rapat kanggo anjeun sateuacan sumping ka Cina.
2. Ngaluarkeun surat Invation China (Undangan bisnis atanapi undangan resmi. Urang ogé tiasa ngabantosan anjeun ngeunaan masalah visa)
3. Pesen hotél pikeun anjeun kalayan diskon anu pangsaéna.
4. Penjemputan bandara ti Yiwu, Shanghai, Hangzhou

未标题-3

Nalika anjeun sumping Yiwu, mimitian ngagaleuh

1. Pitunjuk anjeun pikeun nganjang ka pasar produk anu pas sareng nganjang ka sadaya toko hiji-hiji, atanapi nganjang ka pabrik anu saé upami peryogi
2. Tarjamahkeun sareng negosiasi pikeun Harga antara anjeun sareng panyadia
3. Catet pesenanna, nyerat sadaya detil sapertos: tulisan Teu aya katerangan, jumlah, ukuran, warna, detil bungkus, méter kubus, sakaligus nyandak poto pikeun sadaya barang anu parantos dipesen.
4. Ngadamel bentuk order kanggo anjeun mariksa harga, jumlah total, total méter Kubus.

未标题-4

Saatos Anjeun Komplit mésér Yiwu

1. Tempatkeun pesenan anu nganggo gambar produk pikeun sadaya pemasok
2. Turutan unggal urutan pikeun mastikeun barang produksi bakal lengkep Numutkeun waktos anu diarepkeun urang. Laporkeun prosés ka anjeun saléngkah-saléngkah
3. gudang bebas gudang, urang kumpulkeun barang ka gudang urang sorangan sareng mariksa barang pikeun mastikeun pesenan anu saluyu sareng sarat anjeun.
4. Bagikeun pamayaran kanggo barang ka supplier anjeun
5. Numutkeun pamundut konsumén urang, buku rohangan pangiriman sareng ngatur kiriman.
6. Nyiapkeun dokumén ékspor anu bersangkutan. Pikeun nyatakeun adat istiadat Cina
7. Ngadamel dokumén impor nagara asing
8. Kirimkeun sadayana dokumén sasarengan sareng B / L ku express express, pikeun anjeun ngalaksanakeun izin bea cukai.

未标题-5

Nalika anjeun henteu ka Cina. Kami tiasa janten asistén bisnis andalan anjeun

1. Upami anjeun ngagaduhan produk peryogi sumber di Cina, Kami bakal nyobian masihan anjeun cutatan dina waktos anu singget.
2. Kirimkeun inpormasi produk anu paling anyar, populér sareng anu patali ka anjeun.
3. Inspéksi pesenan kanggo anjeun. Upami anjeun mesen ti pabrik anu sanés, Urang tiasa angkat ka pabrik sareng mariksa kualitas, jumlah, detailing pakét sareng anu sanésna. Teras kirimkeun anjeun laporan pamariksaan ka anjeun pikeun mastikeun yén ordo éta saluyu sareng sarat anjeun.
4. sareng ngagabungkeun barang-barang pemasok anu béda ti daérah anu béda di gudang kami gratis.

未标题-6

Kauntungan urang

1 、 YUNIS gaduh jaringan pabrik anu lega sareng lima pabrik urang sorangan. Anjeun tiasa mésér komoditi ku harga pabrik.
2 、 YUNIS nampi pesenan alit / sidang anu diijinkeun ku pabrik.
3 lady awéwé YUNIS QC nuturkeun sareng sadaya pesenan disimpen pikeun ngatur kualitasna.
4, YUNIS nampi desain sareng produksi khusus .ODM, proyék OEM paling disambut.
5 、 YUNIS tiasa nawiskeun palanggan kami harga pangiriman kalapa sabab kami gaduh sababaraha mitra panerus anu dipercaya.
6 、 YUNIS gaduh gudang urang nyalira sareng ngagabungkeun barang-barang anu béda-béda ti supplier di daérah anu béda di gudang urang gratis.

168896532

Salaku agén sumber & ékspor Yiwu anjeun, hartosna anjeun gaduh kantor di Yiwu / Cina, janten tiasa ngahémat waktos sareng biaya anjeun. Jasa kami henteu ngan ukur dugi di kota Yiwu, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun bisnis di tempat sanés Cina. Kami hoyong janten mitra anu jujur, ekonomis, dipercaya sareng jangka panjang di Cina. Kami nawiskeun nona panarjamah gratis pikeun panduan pasar. Yiwu YUNIS IMP & EXP Co., LTD mangrupikeun pilihan anu pangsaéna!


WhatsApp Online Chat!