Jasa Kami

Yiwu YUNIS IMP & EXP CO., LTD mangrupikeun agén ékspor profésional dumasar di perdagangan komoditi panggedéna sareng pusat distribusi - Yiwu. Kami nuju ka agén Yiwu, agén ékspor Yiwu, agén mésér Yiwu. Sareng kalibet dina séri jasa ékspor. Sarupaning hotel hotél, bandara pinking-up, sourcing produk, mésér, pedoman pasar, tarjamahan, Komoditas Komoditi, pamuangan, perisytiharan adat Cina, pengangkatan wadah, pengiriman internasional (ku laut atanapi ku hawa), nyiapkeun dokumen pelencangan adat sareng sajabana. Salaku agén ékspor anjeun sareng Yiwu, hartosna anjeun gaduh kantor di Yiwu / China, janten tiasa ngahémat waktos sareng biaya. Jasa kami henteu ngan dugi di kota Yiwu, kami tiasa ngabantosan anjeun bisnis di tempat sanés sanés China.Kami bakal jujur, ékonomi, dipercaya sareng pasangan jangka panjang di Cina. Kami nawiskeun nona penerjemah gratis pikeun panduan pasar. Yiwu YUNIS IMP & EXP Co., LTD mangrupikeun pilihan anjeun anu pangsaéna!

Proses jasa kami:

Sateuacan anjeun sumping ka Yiwu
1. Mamatahan anjeun waktos waktos pangsaéna pikeun perjalanan bisnis anjeun ka China.Source panyadia sareng atur rapat-rapat pikeun anjeun sateuacan anjeun sumping ka China.
2. Ngaluarkeun serat Kasalametan Cina (Undangan Usaha atanapi invitina resmi ogé tiasa ngabantosan anjeun ngeunaan masalah visa)
3. Book hotél pikeun anjeun kalayan diskon pangsaéna.
4. Bandara angkat ti Yiwu, Shanghai, Hangzhou

Nalika anjeun sumping Yiwu, mimitian anjeun mésér
1. Pitunjuk anjeun pikeun kunjungan pasar produk anu pas sareng kunjungan sadayana toko-toko masing-masing, atanapi kunjungan ka pabrik-pabrik anu saé upami nekcesory
2. Tarjamahkeun sareng badami pikeun Harga antara anjeun sareng supplier
3. Catet pesenan, tuliskeun sagala rincian sapertos: tulisan Henteu aya katerangan, kuantitas, ukuran, warna, detail bungkusan, kubus meter, dina waktos anu sami nyandak poto pikeun sadaya barang anu anjeun paréntah.
4. Jieun form order pikeun anjeun pariksa harga, total jumlahna, total Cube meter.

Saatos Anjeun Lengkep ngagaleuh Yiwu
1. Tapak pesenan anu aya gambar gambar ka sadayana panyadia
2. Turutan unggal urutan pikeun mastikeun produk produking bakal lengkep Nurutkeun waktuna diperkirakeun. Laporan prosés ka anjeun léngkah
3. Panyimpen gudang gratis, kami ngempelkeun barang kana gudang kami sorangan sareng mariksa barang-barang pikeun mastikeun pesenan saluyu kana sarat anjeun.
4. Ngabarkeun pamayaran kanggo barang ka pembekal anjeun
5. Numutkeun paménta pelanggan, ruang pengiriman buku sareng nyusun kiriman.
6. Nyiapkeun dokumén ékspor anu prihatin. Pikeun nyatakeun adat istiadat Cina
7. Ngadamel dokumén impor nagara deungeun
8. Kirimkeun sadayana dokumén babarengan sareng B / L ku ekspres ngirim, pikeun anjeun parantos ngabereskeun Customs.   

Nalika anjeun notin Cina. Kami tiasa janten asistén bisnis reliant Anjeun
1. Upami anjeun ngagaduhan produk peryogi sumber di China, urang bakal nyobian masihan anjeun kutipan dina waktu anu singget.
2. Kirim inpormasi produk panganyarna, populér sareng anu aya ka anjeun.
3.Pikeun pesenan pikeun anjeun. Upami anjeun maréntahkeun ti pabrik-pabrik sanésna, Urang tiasa angkat ka pabrik sareng mariksa kualitas, kuantitas, rinci bungkus sareng anu sanésna. Teras kirimkeun laporan ka anjeun pikeun mastikeun order anjeun luyu pikeun sarat anjeun.
4. sareng ngagabungkeun barang supplier anu béda ti daérah béda di gudang kami gratis.

Kauntungannana
1 、 YUNIS ngagaduhan jaringan pabrik anu lega sareng lima pabrik urang sorangan. Anjeun tiasa mésér komoditas harga harga pabrik.
2 、 YUNIS nampi pesenan alit / percobaan anu diidinan pabrik.
3 、 YUNIS QC nona ngiringan sadaya pesenan anu disimpen pikeun ngendalikeun kualitasna.
4 、 YUNIS nampi desain khusus sareng production.ODM, proyék OEM mangrupikeun wilujeng sumping.
5 、 YUNIS tiasa nawiskeun ka klien kami harga pengiriman kalapa kusabab kami gaduh sababaraha pasangan anu langkung maju.
6 、 YUNIS gaduh gudang sorangan sareng ngagabungkeun barang-barang supplier anu béda ti daérah béda di gudang kami gratis.


WhatsApp Online Chat!