With close contact with more than 20,000 suppliers in Yiwu market, we have 5 own factories.

Pasar Kembang Jieunan Yiwu - Pabrik Cina, Pamasok, Pabrikan

Kamajuan urang gumantung kana produk canggih, bakat anu hadé sareng kakuatan téknologi anu terus diperkuat pikeun Pasar Kembang Jieunan Yiwu, Agén India Yiwu, Laporan Pasar Seni sareng Karajinan Yiwu, Pasar Sapatu Yiwu Futian,Pasar Jam Yiwu. "Ngadamel Produk Berkualitas Tinggi" mangrupikeun tujuan abadi perusahaan urang. Kami ngalakukeun upaya anu teu kendat-kendat pikeun ngawujudkeun tujuan "Urang Bakal Salawasna Terus Pace sareng Waktos". Produkna bakal nyayogikeun ka sakumna dunya, sapertos Éropa, Amérika, Australia, Georgia, Los Angeles, Malaysia, Southampton. Kami parantos tetep dina inti bisnis "Kualitas Mimiti, Ngahargaan Kontrak sareng Nangtung ku Reputasi, nyayogikeun nasabah kalayan nyugemakeun barang sareng jasa. "Réréncangan boh di bumi boh di luar nagri dipersilakan pikeun ngajalin hubungan bisnis anu langgeng sareng kami.

Produk Patali

We serve more than 150 customers in 20 countries.

Produk Ngajual Top

WhatsApp Online Chat!