Tentang Kami

Yunis International Trade (HK) Co, Ltd didirikan dina taun 2011. Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu diurus ku Administrasi Nagara Perdagangan Luar Negeri sareng Ékonomi sareng Administrasi Umum Adat. Perusahaan gaduh yayasan ékonomi anu mantap, jaringan hubungan anu kuat, sareng staffing lengkep. Kalayan digentos ku China ka WTO, perdagangan impor sareng ékspor ngembang. Supaya langkung lami nyayogikeun kabutuhan padagang sareng impor sareng ékspor, perusahaan kami parantos nyiptakeun jasa sa-panto-sa-pintu pikeun para palanggan di sakumna dunya. Kami ngagaduhan sistem jasa impor sareng ékspor anu lengkep di daratan China.We parantos ngadegkeun hubungan koperasi sareng seueur perusahaan pengiriman sareng maskapai. 

Urang tiasa nyayogikeun pangiriman sareng angkutan udara anu pangsaéna pikeun barang-barang ékspor barang anjeun, ogé kaberesihan sareng beuli. Asuransi sareng jasa sanésna, dina waktos anu sami, perusahaan kami ngagaduhan gudang anu dilengkepan ogé di Yiwu pikeun nyumponan kabutuhan barang anjeun di Yiwu transit, anjeun tiasa mariksa sumber barang, konsolidasi kargo bulk, milih metode pangiriman anu pas. pangiriman aman sareng gancang Nepi ka barang.

00635330

Nyieun Perdagangan Simpler

Kami ngagaduhan rupa-rupa jaringan inpormasi komoditi sareng mitra di sapanjang dunya. Dina bimbingan filsafat bisnis ngeunaan "nyieun perdagangan langkung sederhana", kami parantos ngahontal hasil anu luar biasa ngalangkungan usaha anu henteu saksama sadaya karyawan. Pausahaan kami ngagaduhan tim tulang tonggong kalayan bisnis anu pinter sareng kamampuan operasional anu kuat. Nalika nyayogikeun para nasabah kalayan rupa-rupa solusi logistik, aranjeunna ogé tiasa muka pasar Tiongkok pikeun nasabah peuntas laut pikeun nimukeun sumber barang, pariksa barang, sareng nyatakeun sagala pikahariwang tina impor sareng ékspor. Nyayogikeun jasa profésional, dipersonalisasi, cuaca, sadayana-buleud.


WhatsApp Online Chat!