Tentang Kami

Yunis International Trade (HK) Co., Ltd. didirikeun taun 2011. Éta mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu didukung ku Administrasi Nagara Perdagangan Luar Negeri sareng Kerjasama Ékonomi sareng Administrasi Umum Bea Cukai. Perusahaan ngagaduhan pondasi ékonomi anu padet, jaringan hubungan anu kuat, sareng padamel anu lengkep. Kalayan digentoskeun Cina ka WTO, perdagangan impor sareng ékspor naék. Dina raraga langkung nyumponan kabutuhan padagang sareng importir sareng eksportir, perusahaan kami parantos nyiptakeun jasa mandeg panto-ka-panto pikeun konsumén di panjuru dunya. Kami gaduh sistem jasa impor sareng ékspor anu lengkep pisan di daratan Cina. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu caket sareng seueur perusahaan pangiriman sareng maskapai. 

Kami tiasa nyayogikeun pangiriman pangiriman sareng rute transportasi udara anu pangsaéna pikeun nagara barang ékspor anjeun, ogé bea bea sareng beuli. Asuransi sareng jasa sanésna, dina waktos anu sami, perusahaan kami ngagaduhan gudang anu saé pisan di Yiwu pikeun nyumponan kabutuhan barang anjeun di transit Yiwu, anjeun tiasa mariksa sumber barang, konsolidasi kargo massal, milih cara pangiriman anu pas, aman tur gancang pangiriman Dugi ka barang.

00635330

Ngadamel Dagang Sederhana

Kami ngagaduhan rupa-rupa jaringan inpormasi komoditi sareng mitra di saluruh dunya. Dina bimbingan filsafat bisnis "ngajantenkeun perdagangan saderhana", kami parantos ngahontal hasil anu luar biasa ngalangkungan usaha anu teu kendatna pikeun sadaya padamel. Perusahaan urang gaduh tim tulang tonggong sareng bisnis anu cekap sareng kamampuan operasional anu kuat. Nalika nyayogikeun palanggan sareng sababaraha solusi logistik, aranjeunna ogé tiasa muka pasar Cina pikeun palanggan luar negeri pikeun mendakan sumber barang, mariksa barangna, sareng nyatakeun sadayana hariwang impor sareng ékspor. Nyayogikeun jasa anu propésional, dipersonalisasi, sadayana-cuaca, sadidinten.


WhatsApp Online Chat!